Велооптом
Ваша корзина

Ніж Opinel Jardin 8 VRI inox (133080)

код: 236341Продано
Наявність Продано
Ніж Opinel Jardin 8 VRI inox (133080)
Ніж Opinel Jardin 8 VRI inox (133080)
  • Наявність:Товар продано
  • Код: 236341
  • Артикул виробника: 133080
  • Бренд: Opinel
436 грн
відгуків 436 грн
436 грн
Купити
Товар проданий

Доставка

Укрпошта від 40 грн Нова Пошта від 70 грн Самовивіз Київ, Запоріжжя

Гарантії

Оригінальний товар
Opinel
Гарантія: 14 діб
Експрес Back
14 діб
Повернення / Заміна
Strong Pack
надійна упаковка
Додатковий захист товару
Ніж Opinel Jardin 8 VRI inox (133080) Ніж Opinel Jardin 8 VRI inox (133080) код: 236341 Продано436 грн Товар продано

Доставка

від 40 грн2-3 дні від 70 грн1-2 дні Free доставка?

Оплата

Опис

Opinel — одна з найбільш популярних компаній, що виробляють ножі, у світі і найпопулярніша у Франції. Починалося все з однієї людини, Жозефа Опинеля, який створив перші моделі і представив їх публіці. Багато покупці знайшли ці ножі вкрай зручними. А наголос, який робився на якість, пізніше дав плоди, що стало зрозуміло напередодні 40-х років 20-го століття. Адже до цього моменту вже було продано близько 20 мільйонів примірників і кількість продажів не перестає рости донині. Зараз ми можемо побачити, що компанія Опинель продовжує роботу по вдосконаленню і періодично представляє публіці все нові і нові моделі, які також мають відмінну якість і не поступаються в надійності іншим ножам.
 
Однією з найпопулярніших моделей, призначених для садових робіт, є ніж Opinel 8. Давайте розглянемо, чим же він гарний і для чого придатний. Почнемо з того, що модель має міцне лезо із нержавіючої сталі марки Sandvik 12С27 (при використанні саме цього матеріалу, на клинку ставлять позначку «Inox»). Як і всі складні ножі Opinel, ця модель має замок Virobloc, конструкція якого була запатентована і використовується виключно в ножах даної компанії. Цей замок досить добре себе зарекомендував, однак пізніше був трохи дороблений, що дозволило складним ножам Опинель вийти на світовий ринок. Нинішні моделі, з доопрацьованою версією замку, можуть надійно фіксуватися в двох положеннях, що дозволяє максимально комфортно не тільки працювати, але і зберігати дані ножі. Під час виготовлення, всі клинки проходять безліч процедур, тестів і термічну обробку, яка забезпечує твердість металу на рівні 57-58 HRC.
 
Застосовувати садовий ніж Opinel 8, як зрозуміло з назви, рекомендується саме для робіт в саду. Це може бути чистка рослин, зрізування дрібних гілок і інша робота, де потрібно невелике, надійне лезо. Якщо вам важлива якість і довговічність інструментів, з якими працює, то садовий ніж Опинель 8 цілком задовольнить вас своїми характеристиками і прослужить не один рік навіть при експлуатації в найважчих умовах.
 
 
Характеристики
  • Тип Складані ножи
  • Тип заточки прямий
  • Загальна довжина, мм 191
  • Довжина клинка, мм 85
  • Толща клинка, мм 2.0
  • Матеріал клинка Sandvik 12C27
  • Твердість клинка, HRC 57-58 HRC
  • Замок Viroblock
  • Вага, г 46
  • Бренд Opinel
  • Гарантійний термін, міс. 2

Деталі про Виробника

Аналоги в Категоріях

Наважились купити Ніж Opinel Jardin 8 VRI inox (133080)?

Наважились купити Ніж Opinel Jardin 8 VRI inox (133080) від виробника Opinel з гарантією недорого 436 грн? Тільки наш Онлайн ВелоМагазин www.velooptom.com.ua пропонує купити Ніж Opinel Jardin 8 VRI inox (133080) недорого. Зараз ціна Ніж Opinel Jardin 8 VRI inox (133080) становить 436 грн. Відомий виробник Opinel гарантує якість своєї продукції, а наш Онлайн ВелоМагазин www.velooptom.com.ua підтримує її. Працює Доставка в Ваше місто: Харцизьк, Одеса, Вінниця, Хмельницький, Біла Церква, Суми, Дніпро, Миколаїв, Краматорськ, Кременчук, Нікополь, Кривий Ріг, Житомир, Красноармійськ, Кропивницький, Львів, Херсон, Маріуполь, Рівне, Енергодар, Кропивницький, Василівка, Комсомольськ, Луцьк, Красноград, Чернігів, Черкаси, Сімферополь, Ужгород, Чернівці, Бердянськ, Новомосковськ, Камянське, Полтава, Павлоград, Харків , Тернопіль, Артемівськ, Макіївка, Івано-Франківськ, Мелітополь, Камянець-Подільський, Олександрія.

Оплата, Доставка продукції Opinel

Наважились купити Ніж Opinel Jardin 8 VRI inox (133080) в кредит? Не проблема. Наш Онлайн ВелоМагазин www.velooptom.com.ua пропонує купити в розсрочку будь-який товар Opinel. Діють такі програми: Оплата частинами від ПриватБанку, Покупка частинами від МоноБанку, Посилка в кредит від Нової пошти. Окрім цього, діють інші способи оплати: Оплата частинами від ПриватБанку, Покупка частинами від МоноБанку, Посилка в кредит від Нової пошти. Якщо Наважились самостійно забрати Ніж Opinel Jardin 8 VRI inox (133080), наш Онлайн ВелоМагазин чекає на Вас: м. Київ, вул. Анни Ахматової 32/18 (Позняки) та м. Запоріжжя, бул. Шевченко, 27. Також можемо доставити Ніж Opinel Jardin 8 VRI inox (133080) в Ваше місто службами: Нова Пошта відділення, Новая Пошта поштомат, Укрпошта

Ніж Opinel Jardin 8 VRI inox (133080) - Ціна, Відгуки

Чи справедлива Ціна на Ніж Opinel Jardin 8 VRI inox (133080) в розмірі 436 грн? Так, адже це оригінальний товар бренду Opinel. Це гарантія якості, він Вам буде довго служити, наш Онлайн ВелоМагазин www.velooptom.com.ua гарантує це. Якщо у Вас будуть питання, щодо покупки продукції Opinel, наш менеджер відповість на них за телефоном Бонус система, Знижка на першу покупку, Програма лояльності для клієнтів, Подарункові купони, Кешбек за кожну покупку. Чи буде знижка, щоб купити Ніж Opinel Jardin 8 VRI inox (133080)? Так, у нас діє постійна система знижок: Бонус система, Знижка на першу покупку, Програма лояльності для клієнтів, Подарункові купони, Кешбек за кожну покупку.
Більше