Велооптом
Ваша корзина

Кріплення для ліхтаря Thule Pack ’n Pedal Light Holder (TH 100083)

код: 100249 Продано
Наявність Продано
Кріплення для ліхтаря Thule Pack ’n Pedal Light Holder (TH 100083)
Кріплення для ліхтаря Thule Pack ’n Pedal Light Holder (TH 100083)
Кріплення для ліхтаря Thule Pack ’n Pedal Light Holder (TH 100083)
Кріплення для ліхтаря Thule Pack ’n Pedal Light Holder (TH 100083)
Кріплення для ліхтаря Thule Pack ’n Pedal Light Holder (TH 100083)
Кріплення для ліхтаря Thule Pack ’n Pedal Light Holder (TH 100083)
Кріплення для ліхтаря Thule Pack ’n Pedal Light Holder (TH 100083)
  • Наявність: Товар продано
  • Гарантія THULE: 1 год
  • Код: 100249
  • Артикул: TH 100083
  • Бренд: THULE ( Швеция )
699 грн
відгуків 699 грн
699 грн
Купити
Товар проданий

Доставка

Укрпошта від 40 грн Нова Пошта від 70 грн Самовивіз Київ, Запоріжжя

Гарантії

Оригінальний товар
THULE Швеция
Гарантія: 1 год
Експрес Back
14 діб
Повернення / Заміна
Strong Pack
надійна упаковка
Додатковий захист товару
Кріплення для ліхтаря Thule Pack ’n Pedal Light Holder (TH 100083) Кріплення для ліхтаря Thule Pack ’n Pedal Light Holder (TH 100083) код: 100249 THULE (Швеция) Гарантія THULE: 1 год Продано 699 грн Товар продано

Доставка

від 40 грн2-3 дні від 70 грн1-2 дні Free доставка?

Оплата

Опис

Зручна фіксація джерела світла, батарей і проводки за допомогою простої системи кріплення.

  • Джерело світла, батарея та проводка поєднані в одному простому аксесуарі.
  • Встановлюється/знімається за лічені секунди, щоб користувач міг легко взяти цінне освітлення із собою.
  • Працює практично з будь-якими типами джерел світла/батарей.
  • Thule Pack 'n Pedal Handlebar Attachment продається окремо.
  • Ліхтарик продається окремо.

Деталі про Виробника

Ми офіційні дилери THULE

Thule - один із найвідоміших і найпрестижніших брендів у світі велосипедів. Ця шведська компанія, заснована 1942 року, спеціалізується на виробництві аксесуарів для велосипедів та інших спортивних товарів. Вона виробляє аксесуари для велосипедів, такі як кошики, рюкзаки, сумки, склянки, аеродинамічні керма, протектори, а також пропонує комплекти для монтажу двох та більше велосипедів на автомобіль. Thule постійно прагне покращувати свої аксесуари, роблячи їх максимально міцними, легкими та зручними у використанні. Бренд використовує лише високоякісні та надійні матеріали, а всі продукти проходять ретельну контрольну перевірку перед постачанням ринку. Thule має низку переваг для велосипедистів. Він створює аксесуари для максимального комфорту та безпеки. Аксесуари Thule можуть бути встановлені на будь-який вид велосипеда. Також бренд пропонує велосипедні чохли та сумки, які допоможуть вам перевезти предмети легко. Так само аксесуари Thule виготовлені з легких та міцних матеріалів, що робить їх довговічними та легкими у використанні. Thule – це ідеальний вибір для велосипедистів, які цінують стиль, безпеку та якість. Аксесуари Thule допоможуть вирішити всі проблеми, пов'язані з транспортуванням, зберіганням та іншими аспектами велосипедного прогулянкового спорту.

Відео THULE

Аналоги в Категоріях

Бажаєте купити Кріплення для ліхтаря Thule Pack ’n Pedal Light Holder (TH 100083)?

Бажаєте купити Кріплення для ліхтаря Thule Pack ’n Pedal Light Holder (TH 100083) від виробника THULE Швеция з гарантією (1 год) недорого 699 грн? Тільки наш Спорт магазин www.velooptom.com.ua пропонує купити Кріплення для ліхтаря Thule Pack ’n Pedal Light Holder (TH 100083) недорого. Зараз ціна Кріплення для ліхтаря Thule Pack ’n Pedal Light Holder (TH 100083) становить 699 грн. Відомий виробник THULE гарантує якість своєї продукції, а наш Спорт магазин www.velooptom.com.ua підтримує її. Працює Доставка в Ваше місто: Львів, Хмельницький, Херсон, Артемівськ, Вінниця, Житомир, Макіївка, Суми, Чернівці, Красноград, Черкаси, Миколаїв, Дніпро, Чернігів, Одеса, Краматорськ, Енергодар, Бердянськ, Камянське, Рівне, Харцизьк, Кременчук, Кривий Ріг, Камянець-Подільський, Луцьк, Кропивницький, Сімферополь, Красноармійськ, Біла Церква, Комсомольськ, Харків , Нікополь, Новомосковськ, Тернопіль, Маріуполь, Полтава, Ужгород, Кропивницький, Василівка, Павлоград, Мелітополь, Олександрія, Івано-Франківськ.

Оплата, Доставка продукції THULE

Бажаєте купити Кріплення для ліхтаря Thule Pack ’n Pedal Light Holder (TH 100083) в кредит? Не проблема. Наш Спорт магазин www.velooptom.com.ua пропонує купити в розсрочку будь-який товар THULE. Діють такі програми: Оплата частинами від ПриватБанку, Покупка частинами від МоноБанку, Посилка в кредит від Нової пошти. Окрім цього, діють інші способи оплати: Оплата частинами від ПриватБанку, Покупка частинами від МоноБанку, Посилка в кредит від Нової пошти. Якщо Бажаєте самостійно забрати Кріплення для ліхтаря Thule Pack ’n Pedal Light Holder (TH 100083), наш Спорт магазин чекає на Вас: м. Київ, вул. Анни Ахматової 32/18 (Позняки) та м. Запоріжжя, бул. Шевченко, 27. Також можемо доставити Кріплення для ліхтаря Thule Pack ’n Pedal Light Holder (TH 100083) в Ваше місто службами: Нова Пошта відділення, Укрпошта, Новая Пошта поштомат

Кріплення для ліхтаря Thule Pack ’n Pedal Light Holder (TH 100083) - Ціна, Відгуки

Чи справедлива Ціна на Кріплення для ліхтаря Thule Pack ’n Pedal Light Holder (TH 100083) в розмірі 699 грн? Так, адже це оригінальний товар бренду THULE. Це гарантія якості, він Вам буде довго служити, наш Спорт магазин www.velooptom.com.ua гарантує це. Якщо у Вас будуть питання, щодо покупки продукції THULE, наш менеджер відповість на них за телефоном Бонус система, Програма лояльності для клієнтів, Кешбек за кожну покупку, Знижка на першу покупку, Подарункові купони. Чи буде знижка, щоб купити Кріплення для ліхтаря Thule Pack ’n Pedal Light Holder (TH 100083)? Так, у нас діє постійна система знижок: Бонус система, Програма лояльності для клієнтів, Кешбек за кожну покупку, Знижка на першу покупку, Подарункові купони.
Більше